s3.png

Verktøy

Verktøy og maskiner av høy kvalitet trengs for at de fleste bedrifter skal kunne fungere knirkefritt. Med vårt brede sortiment av sterke varemerker og konsepter innen verktøy og maskiner, med tilhørende rådgivning, gjør vi kundenes hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom. 


 
o261648v16_Bosch_GTC400C_Anwendung_9.jpg

Verktøy for fremtiden

Med moderne verktøy kan du enkelt konfigurere verktøyet ditt basert på dine behov, og lagre innstillingene for fremtidige arbeider. Opplev en ny måte å jobbe på, og hold deg oppdatert med de nyeste funksjonene og tjenestene.

skive_square.jpg

Solid kvalitet

Det stilles høye kvalitetskrav til verktøy. Når du først skal gå til anskaffelse av verktøy så vil du helst at de skal ha god kvalitet og være enkle å bruke, men også at de skal tåle bruk og slitasje gjennom lang tid.

bosch måleting.jpg

Måleteknikk

Nøyaktighet er viktig, og måleverktøy fra Bosch er svært nøyaktig og enkel i bruk. Uansett om det gjelder nivellering, måling av avstander, vinkler og helninger eller ved lokalisering av forskjellige materialer og ledninger.

powercoat.jpg

Malerutstyr og coating

Som leverandør av profesjonelt malerutstyr, tilbyr vi også et bredt utvalg for presis gjennomføring. Vi har bøtter, ruller og pensler i flere fasonger og kvaliteter. Vi er blant annet leverandør av Power Coat. Se brosjyre for maling og brosjyre for spray.

 

Vi hjelper deg å velge rett utstyr til din arbeidsplass.